De Kili-Challengers hebben de top gehaald

Het is ze gelukt: 100 Kili-Challengers hebben afgelopen week de top van de Kilimanjaro bereikt. In drie groepen beklommen zij de 5895 meter hoge berg in Tanzania, de hoogste berg in Afrika. Met deze actie hebben ze een waanzinnig bedrag opgehaald voor War Child.
12 februari 2015

De afgelopen maanden hebben de Challengers zich ingezet voor oorlogskinderen. Met acties, veilingen, diners en workshops hebben ze tot nu toe ruim € 400.000 opgehaald. Hierdoor kunnen ruim 30.000 oorlogskinderen meedoen aan de programma’s van War Child.

De beklimming
De drie groepen vertrokken op 28 januari, 30 januari en 1 februari. Na een beklimming van zes dagen hebben bijna alle deelnemers de top gehaald. Op de Livewall was de Challenge te volgen: “Vandaag naar 4800m. Erg pittig en zwaar. Sfeer super goed en we slepen elkaar er doorheen.” Nadat de top bereikt was verschenen er uitgelaten berichten: “I came back in one piece! And what an experience... #KiliChallenge was a challenge indeed, and one I will never forget.”

Doe mee in 2016
Geïnspireerd door dit fantastische avontuur? Wil jij je ook inzetten voor de toekomst van duizenden oorlogskinderen? Schrijf je dan nu in voor de Kili-Challenge 2016.