Dankzij Friends for War Child kunnen we 10.237 kinderen extra helpen!

De tv-avond Friends for War Child was een groot succes, honderdduizenden kijkers stemden af op NPO 1 en lieten zien dat ze om oorlogskinderen geven.
10 juni 2015

War Child is ontzettend blij met de enorme steun van het Nederlandse publiek voor kinderen die in oorlog opgroeien. Dankzij het grote aantal nieuwe Friends kan War Child 10.237 extra kinderen helpen. 

Veilige plek
War Child is momenteel in elf landen actief, waar de kinderen een veilige plek krijgen om hun ervaringen te kunnen verwerken en weer leren om kind te zijn. Wereldwijd leven ruim 230 miljoen kinderen in gebieden met gewapende conflicten.

Friends for War Child
Het programma Friends for War Child was woensdag 10 juni te zien op de NPO1 bij de EO. Op 20 en 23 juni werd Friends for War Child herhaald op respectievelijk NPO1 en NPO2. De productie was in handen van I Care Producties.

Marco en Tooske ontroerd
War Child-ambassadeur Marco Borsato: “Dit is echt ongelooflijk. We zijn allemaal erg geraakt door de grote aantallen Nederlanders die met ons oorlogskinderen willen helpen.” “Samen halen we zo de oorlog uit een kind. Want hoe sneller een kind leert omgaan met zijn oorlogservaringen, hoe groter de kans is op een goede toekomst”, vertelt presentatrice Tooske Ragas (EO).

Heb je de TV Avond gemist? Geen nood. Bekijk de uitzending terug via Uitzending Gemist