Chat met onze medewerker Sam uit Libanon

Sam werkt voor War Child in Libanon. Dagelijks heeft hij te maken met Syrische vluchtelingen. Hij organiseert allerlei creatieve activiteiten voor de kinderen. Jij kunt dinsdagavond 26 november live met hem chatten. Leuk als je er bij bent!
13 november 2013

Dinsdag 26 november
Iedere dag is Sam te vinden in de Safe Space vlakbij het registratiekantoor voor vluchtelingen in Beirut. Daar werkt hij met Syrische kinderen die gevlucht zijn naar Libanon en zich officieel komen registreren. Samen met drie andere collega's trekt hij alles uit de kast om de kinderen te laten praten over wat ze hebben meegemaakt. Maar nog belangrijker, te laten spelen en te lachen. Dinsdag 26 november om 19.30 uur kun jij Sam alles vragen (in het Engels) over zijn werk als 'animator'. Hij zal dan online zijn in onze chatroom en vindt het leuk om mensen uit Nederland te ontmoeten, en te vertellen over zijn werk met Syrische kinderen.

Zo werkt het
Ga op 26 november om 19.30 uur naar de chatroom op Facebook en volg de instructies op de pagina. Ook als je geen Facebook account hebt, kun je toch meechatten. Inloggen kan namelijk ook gewoon als Guest. Voor het gemak zetten we de stappen even voor je op een rijtje:
- Klik hier
- Je komt dan in de ‘chatroom’. Deze is op Facebook, maar je hoeft niet per se een eigen account te hebben om verder te gaan.
- Je kunt de chat meelezen, maar natuurlijk ook zelf actief deelnemen.
- Klik op ‘Click here to join the conversation’. Er wordt dan gevraagd om in te loggen.
- Log in met je Facebook of Twitter account, als je die hebt. Je naam en profielfoto worden dan zichtbaar in de lijst van chatdeelnemers. Als je geen Facebook of Twitter account hebt, klik je op ‘Guest’ en typ je alleen je naam.
- Neem deel aan de chat.