Chat met Libanon

Al meer dan één miljoen kinderen zijn op de vlucht voor het geweld in Syrië. Het naburige Noord-Libanon wordt overspoeld. War Child biedt Syrische oorlogskinderen psychosociale noodhulp. Zodat ze zo snel mogelijk kunnen beginnen met het verwerken van hun heftige ervaringen.
30 september 2013

Minou van War Child werkt dag in, dag uit met deze kinderen. Zij weet als geen ander welke verschrikkingen zij meemaken. Benieuwd naar hoe het is om te werken aan de frontlinie van het Syrische conflict? Stel al je vragen aan Minou tijdens de chat op dindag 1 oktober om 19.30 uur.

Zo werkt het

Ga op dinsdag 1 oktober om 19.30 uur naar de chatroom op Facebook en volg de instructies op de pagina. Ook als je geen Facebook account hebt, kun je toch meechatten. Inloggen kan namelijk ook gewoon als Guest. Voor het gemak zetten we de stappen even voor je op een rijtje:
- Klik hier
- Je komt dan in de ‘chatroom’. Deze is op Facebook, maar je hoeft niet per se een eigen account te hebben om verder te gaan.
- Je kunt de chat meelezen, maar natuurlijk ook zelf actief deelnemen.
- Klik op ‘Click here to join the conversation’. Er wordt dan gevraagd om in te loggen.
- Log in met je Facebook of Twitter account, als je die hebt. Je naam en profielfoto worden dan zichtbaar in de lijst van chatdeelnemers. Als je geen Facebook of Twitter account hebt, klik je op ‘Guest’ en typ je alleen je naam.
- Neem deel aan de chat.