Chat met Elise van War Child

Elise is DEALS-coördinator bij War Child. Zij ontwikkelt de creatieve workshops waarin oorlogskinderen hun ervaringen kunnen verwerken. Op woensdag 19 februari om 19:30 zit zij in de chatroom voor al je vragen.
17 februari 2014

Elise ontwikkelt deze workshops.
“Mijn werk bij War Child heeft me op de meest donkere door oorlog getroffen gebieden in de wereld gebracht, zoals Afghanistan, Congo en Soedan. Nog steeds ben ik altijd weer getroffen door de ongelofelijke veerkracht, de drive om vooruit te kunnen, te dromen, te leren, en een leven op te bouwen van de kinderen, hun ouders, en de lokale War Child medewerkers die ik spreek. Dat inspireert en is een krachtig tegengif tegen de agressie en de ontwrichting die ook zo aanwezig is.”

Op de website http://www.warchildlearning.org/ideal kun je meer lezen over wat er precies gebeurt tijdens de workshops en op het YouTube-kanaal van War Child vind je verschillende filmpjes.

Heb je een vraag of wil je je ervaringen delen? Chat mee!

Zo werkt het
Ga op woensdag 19 februari om 19.30 uur naar de chatroom op Facebook en volg de instructies op de pagina. Ook als je geen Facebook account hebt, kun je toch meechatten. Inloggen kan namelijk ook gewoon als Guest. Voor het gemak zetten we de stappen even voor je op een rijtje:
- Klik hier
- Je komt dan in de ‘chatroom’. Deze is op Facebook, maar je hoeft niet per se een eigen account te hebben om verder te gaan.
- Je kunt de chat meelezen, maar natuurlijk ook zelf actief deelnemen.
- Klik op ‘Click here to join the conversation’. Er wordt dan gevraagd om in te loggen.
- Log in met je Facebook of Twitter account, als je die hebt. Je naam en profielfoto worden dan zichtbaar in de lijst van chatdeelnemers. Als je geen Facebook of Twitter account hebt, klik je op ‘Guest’ en typ je alleen je naam.
- Neem deel aan de chat.