Beachclub Bries haalt recordbedrag op voor War Child

Beachclub Bries organiseert traditiegetrouw elk jaar een speciale avond om de kick-off van het strandseizoen te vieren. Dit jaar stond de officiële opening van het strandseizoen in het teken van War Child. In totaal werd er een bedrag van €83.700 ingezameld dankzij gulle donateurs en de netto opbrengst van de kaartverkoop. Met dit fantastische bedrag kan War Child 6975 oorlogskinderen helpen.
02 april 2015

Beachclub Bries luidde het begin van het strandseizoen alweer voor de zevende maal in. Organisatoren waren de Meest Markante Horeca Ondernemers van 2015, Michiel en Martijn van den Berg. De avond is geroemd om de culinaire hapjes, drankjes en het entertainment en vandaar populair en drukbezocht.

Ruud de Wild neemt de cheque in ontvangst
Het uiteindelijke bedrag dat werd opgehaald was €83.700. Een enorme prestatie. Speciaal voor de onthulling van het recordbedrag kwam Ruud de Wild opdagen. Hij nam de cheque namens War Child in ontvangst. Wij bedanken Beachclub Bries voor hun geweldige initiatief!


Wil je ook in actie komen voor War Child, mail dan naar actie@warchild.nl of bel naar 020-4227777 en vraag naar het actieteam.