ASN Bank verlengt hoofdsponsorschap War Child

ASN Bank werkt al jarenlang samen met NGO's voor een eerlijke, duurzame wereld. Met de hulp van ASN Bank maakt War Child zich hard voor de rechten van kinderen.
07 maart 2018

Shoutout naar ASN Bank

ASN Bank en War Child: samen voor een wereld in vrede. ASN Bank is sinds 2011 hoofdsponsor van War Child. Wij zijn blij het nieuws te kunnen delen dat ASN Bank de samenwerking met War Child de komende jaren voortzet. Vanaf 2019 zal War Child als partner gekoppeld zijn aan ASN Jeugdsparen, de spaarrekening voor kinderen. Ook in de aanloop daarnaartoe blijft War Child als bijzondere partner gekoppeld aan ASN Ideaalsparen en de ASN Creditcard.

DR Congo

Met de financiële bijdrage steunt ASN Bank het werk van War Child voor oorlogskinderen in de Democratische Republiek Congo. In Congo is de situatie nog steeds zeer instabiel. De fragiele wapenstilstand wordt bedreigd, en het land kampt naast grote armoede en honger met een enorme vluchtelingeninstroom. 

War Child helpt

War Child biedt hulp aan gevluchte Burundese vluchtelingen in DR Congo. Daarnaast geven wij onderwijs aan zowel gevluchte kinderen als kinderen uit lokale gemeenschappen. Dit is hard nodig, omdat ongeveer zeven miljoen kinderen in DR Congo geen toegang tot onderwijs hebben.

Daarnaast ondersteunt War Child kinderen in DR Congo op het gebied van bescherming en psychosociale hulp.

Over ASN Bank

ASN Bank investeert sinds de oprichting in 1960 in duurzame vooruitgang. Zij financiert en belegt alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen, die handelen met respect voor mens, dier en klimaat. Klanten kunnen bij ASN Bank betalen en sparen, beleggen in de ASN Beleggingsfondsen en hun vermogen laten beheren. Ook verstrekt de bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie. 

Doe mee!

Wil jij ook meehelpen aan een duurzame wereld? En War Child steunen met een rekening ASN Ideaalsparen en/of een ASN Creditcard? Kijk op www.asnbank.nl

Meer over de samenwerking tussen War Child & ASN Bank