Alle vrijwilligers van War Child: Bedankt!

Op 7 december was het de Nationale Dag van de Vrijwilliger en daarom bedanken wij de geweldige vrijwilligers van War Child. Honderden vrijwilligers zetten zich elke dag in voor War Child voor een betere toekomst van oorlogskinderen.
07 december 2014

Mede dankzij de inzet van de vrijwilligers kunnen honderdduizenden kinderen meedoen aan onze programma's. In deze hulpprogramma's verwerken de kinderen hun negatieve ervaringen door de psychosociale hulp die War Child hen biedt. Ze leren door sport- en spelactiviteiten om te gaan met hun verdriet. Daarnaast ontvangen de kinderen onderwijs en worden ze opgevangen in een veilige omgeving waar ze zich beschermd voelen.

Vrijwillig voor War Child
Onze vrijwilligers werken overal in de organisatie. Er werken locale vrijwilligers in de landen waar we nodig zijn. Op het hoofdkantoor werken tientallen medewerkers bij afdelingen als relatiebeheer, recruitment, de receptie en de redactie. En daarnaast hebben we zeer enthousiaste actievoerders en ruim honderd voorlichters die het hele land afreizen om de boodschap van War Child te verspreiden. Allemaal zetten ze zich vrijwillig in voor een betere toekomst van oorlogskinderen.

Bedankt voor jullie support!
We bedanken al onze vrijwilligers voor hun goede werk en staan vandaag extra stil bij jullie enorme support. Jullie hulp is ontzettend belangrijk en we zouden niet zonder jullie kunnen!

Wil jij ook meehelpen?
Houd dan de vrijwilligerspagina in de gaten voor leuke functies.