Voorwarchild.nl, ons nieuwe actieplatform is live!

12 maart 2019

Voorwarchild.nl actieplatform War Child
Na ruim negen jaar vonden wij het hoog tijd voor een nieuw actieplatform. Vanaf vandaag kunnen al onze huidige en nieuwe actievoerders daarop terecht. Kom jij ook in actie voor kinderen in oorlog?

Actie voor kinderen in oorlog

Jaarlijks komen duizenden kinderen, collega's, vrienden, scholen en bedrijven voor ons in actie. Omdat zij geloven in onze missie: kinderen sterker dan oorlog. En omdat zij weten dat wij dit niet alleen kunnen. Wij geven kinderen psychosociale steun, bescherming en onderwijs, en dit kunnen wij blijven doen met de hulp van onze Friends, partners én actievoerders.

Voorwarchild.nl actieplatform War Child

Ons nieuwe actieplatform werkt optimaal op je smartphone

Foto: War Child

Voordelen nieuwe platform

Het nieuwe actieplatform heeft vele voordelen. Zo werkt dit nieuwe platform - in tegenstelling tot het oude - goed op alle apparaten (mobiel, tablet, laptop), is het gemakkelijk in gebruik, heeft het een (vinden wij) aantrekkelijke look & feel. Daarnaast geeft het actievoerders de mogelijkheid om hun acties eenvoudig via allerlei kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook Tikkie te delen. En, niet te vergeten: alle actievoerders kunnen via het nieuwe platform een gepersonaliseerde poster maken, om hun actie extra onder de aandacht te brengen. Genoeg voordelen dus. Wil jij dit zelf ondervinden?