538 voor War Child: zet je vast schrap voor de 3e editie!

Het is een feit: de derde editie van 538 voor War Child staat gepland. Van 22 tot en met 29 maart 2013 gaat de truck van 538 voor War Child weer dwars door Nederland. Met maar één doel: geld inzamelen voor oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan.
19 juli 2012

Oorlogskind zijn is één ding. Maar als je er ook nog helemaal alleen voor komt te staan kun je wel wat extra support gebruiken. Daarom gaat de opbrengst van 538 voor War Child actieweek 2013 naar oorlogskinderen die niemand meer hebben die voor ze zorgt.

Vaak worden deze kinderen uitgebuit. Ze moeten werken en gaan niet naar school. Zonder steun blijven ze er alleen voor staan. War Child komt  op voor deze verlaten oorlogskinderen. Op een veilige plek krijgen ze onderwijs en doen ze mee met creatieve workshops. Zo leren ze hun ervaringen een plek te geven en doen ze weer zelfvertrouwen op.

Jij kunt nu alvast je actie aanmelden voor de 538 voor War Child actieweek. De 538 voor War Child truck komt in 2013 in ieder geval langs: Groningen, Heerenveen, Alkmaar, Bergen op Zoom, Arnhem en ’s Hertogenbosch. Kijk op www.538voorwarchild.nl voor meer informatie.