4 scholen winnen VIP-première War Child schoolmusical

26 mei 2014
200 basisscholen in Nederland voeren dit jaar de schoolmusical van War Child op. En vier van hen hebben een VIP-première gewonnen! Dat betekent: rode loper, limousine en een bekende Nederlander in het publiek!

Het is en blijft spannend om te horen of je in de prijzen valt. De kinderen (en de juffen en meesters stiekem ook) van de Gooilandschool uit Bussum gingen helemaal uit hun dak toen ze te horen kregen dat zij de landelijke VIP-première hebben gewonnen. Op 27 juni komt Guus Meeuwis, samen met The Voice Kids winnares Laura van Kaam en zanger Nicolas Iverson, bekend van Holland’s got Talent, naar theater SPANT! Bussum.

Nog meer premières
Ook De Wichelroede in Udenhout, De Heerdstee in Groningen en Koningin Emmaschool in Apeldoorn vielen in de prijzen. Bij hen komt Nicolas Iverson of Laura van Kaam langs.

Je maakte als school kans op een VIP-première door de War Child schoolmusical aan te vragen en een actie te organiseren voor War Child. Een loting uit de 200 basisscholen bepaalde de winnende scholen.

Tips voor jouw première
Als je de War Child musical gaat opvoeren en nog wat tips wil hebben? Kijk dan op onze speciale schoolmusical pagina. Hier vind je allemaal tips over hoe je bijvoorbeeld je zenuwen in bedwang houdt of hoe je leert zingen!