Michaela en Fais voor War Child

Tijdens de tweede editie traden War Child ambassadeur Michaela DePrince en artiest Fais op met het nummer Used To Have It All. Vlak voor hun optreden vertelde Michaela haar indrukwekkende verhaal. Michaela werd geboren in Sierra Leone, waar ze door de oorlog veel familie verloor, waaronder haar ouders. Ze kwam in een weeshuis terecht, waar ze nauwelijks aandacht kreeg door haar huidziekte vitiligo.

Michaela's droom

Toen Michaela op een dag een ballerina op een magazine cover zag, was een droom geboren. De foto inspireerde haar om wat van haar leven te maken en weer gelukkig te worden. Nadat ze werd geadopteerd door een Amerikaans stel begon ze keihard te trainen en met resultaat, want Michaela is nu een gevierd danseres wiens bijzondere levensverhaal inmiddels beroemd is. Lees hier de rest van haar verhaal.

Fais geëmotioneerd

Zanger Fais luisterde naar Michaela's verhaal en raakte ontroerd door Michaela’s heftige geschiedenis. Als hij live het nummer speelt is hij zo geëmotioneerd dat hij nauwelijks kan zingen. Bekijk hieronder het optreden!

Dit schreef het magazine Linda over het optreden van Fais & Michaela.

Alles over Jij&Ik

Doe mee met de tv-show!