meer weten over voorlichting

Wil je meer weten over oorlogskinderen en de situatie waarin zij verkeren? Wil je meer weten over het werk dat War Child doet? Nodig dan een voorlichter van War Child uit om alles te weten te komen!

Over de voorlichting
Door middel van een presentatie of een workshop wordt duidelijk gemaakt wat War Child allemaal doet om zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden te helpen hun oorlogservaringen te verwerken. We kunnen ervoor zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst, de voorlichting geeft verder inzicht in hoe wij dit doen.

Maar ook jij kunt natuurlijk oorlogskinderen helpen! Dus laat je inspireren door één van onze voorlichters en start met je hele bedrijf, school of klas een actie om op die manier geld op te halen. Kijk voor inspiratie op onze actiepagina, door ons zo te helpen kunnen wij samen nog meer kinderen helpen de oorlog te vergeten.

Het aanvragen van een voorlichter werkt heel eenvoudig. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor de scholen
Ook voor jullie werkt het aanvragen simpel, let alleen wel op dat wanneer je jonger dan 18 jaar oud bent alleen de meester of juf een voorlichter kan aanvragen. Dus als je dit een leuk idee vindt, twijfel niet en bespreek het snel in je klas!