Doe jouw maatschappelijke stage voor War Child

Wil jij een leuke maatschappelijke stage? Misschien is een actie voor War Child iets voor jou! War Child helpt kinderen die in oorlog leven of in oorlog hebben geleefd. Jij kunt hier ook bij helpen door een leuke actie voor War Child te organiseren.

Wil jij:

  • Een leuke stage?
  • Oorlogskinderen helpen?
  • Een officieel certificaat ontvangen?

Doe dan jouw maatschappelijke stage voor War Child en organiseer een leuke actie. War Child helpt je graag. We geven je persoonlijke begeleiding in de vorm van een persoonlijk gesprek, een gratis pakketje met actietips, een eigen pagina op de website en een officieel certificaat.

De stage-opdracht

Je bedenkt en organiseert zelf of samen met jouw klasgenoten een leuke actie en doet daarmee gelijk iets goeds voor een ander. Alles kan, alles mag. Of je nu een benefietconcert of dansmarathon organiseert, voorlichting geeft op een basisschool of een voetbaltoernooi organiseert voor kinderen uit de buurt. Meer ideeën

Wat krijg je van War Child

Een kijkje in de keuken van een professionele en creatieve non-profit organisatie. 

Wat jij er voor terug krijgt

Je leert nieuwe mensen kennen, je wereld wordt groter en je ontdekt waar je goed in bent. En een maatschappelijke stage voor War Child is ook heel nuttig. Je levert een belangrijke bijdrage aan het werk van War Child. Het geeft jou een goed gevoel en je helpt kinderen in oorlogslanden!