VIP Tickets 'Martin Garrix voor War Child'

’s Werelds nummer 1 DJ Martin Garrix komt in actie voor War Child! Hij geeft op 21 februari een optreden in Paradiso Amsterdam. De opbrengst van dit optreden gaat naar War Child.

Dit is een van de weinige optredens die Martin Garrix in Nederland geeft. Fans van Martin Garrix moesten er daarom snel bij zijn. De reguliere tickets waren binnen no-time uitverkocht. Echter hebben wij nog een aantal VIP Tickets beschikbaar! Wees er snel bij want op=op.

 

 

VIP bij ‘Martin Garrix voor War Child’

Als VIP bij ‘Martin Garrix voor War Child’ krijg je toegang tot het speciaal ingerichte VIP Balkon. Op het VIP Balkon heb je het allerbeste zicht op het podium! Daarnaast ben je aanwezig bij de ‘Martin Garrix voor War Child’-veiling voorafgaand aan het optreden waarin exclusieve items worden geveild zoals karten voor 10 personen met Martin Garrix en Max Verstappen. VIP Tickets voor ‘Martin Garrix voor War Child’ zijn inclusief 6 drankjes.

Bestel VIP Tickets voor ‘Martin Garrix voor War Child’!

Bestel hier je VIP Ticket voor ‘Martin Garrix voor War Child’. De tickets zijn €200,- exclusief btw en transactiekosten. Door een VIP Ticket voor 'Martin Garrix voor War Child' te kopen, help je oorlogskinderen.
Wil je meer dan 10 VIP Tickets bestellen? Stuur dan een e-mal naar info@warchild.nl.

De VIP Tickets zijn persoonsgebonden

De VIP Tickets voor ‘Martin Garrix voor War Child’ zijn persoonsgebonden. Het is belangrijk dat jouw gegevens op jouw VIP Ticket staan. Houd daarom de volgende gegevens bij de hand: naam, geboortedatum, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Aan de deur kan identiteitscontrole plaatsvinden.

Let op: de minimumleeftijd voor 'Martin Garrix voor War Child' is 18 jaar.