Veilingitems 'Martin Garrix voor War Child'

Voorafgaand aan het optreden vond de ‘Martin Garrix voor War Child’-veiling plaats, met Job Ubbens als veilingmeester. Tijdens de veiling werden exclusieve items geveild, zoals karten voor 10 personen met Martin Garrix en Max Verstappen.

Item 1: Karten met Martin Garrix, Max Verstappen en 9 vrienden

De winnaar krijgt de unieke kans om tegen Max Verstappen en Martin Garrix te racen! Samen met 9 vrienden een van hun favoriete kart circuits trotseren. Buckle up!

Item 2: Scoor met jouw elftal een privé voetbaltraining van John Heitinga

De geheime troef voor jou en je voetbalelftal om dit seizoen optimaal te presteren; een privé voetbal training met John Heitinga in de Amsterdam ArenA!

Item 3: Producer masterclass voor 2 personen van Martin Garrix

Martin Garrix heeft vele hits op zijn naam staan waaronder ‘Animals’, ‘Don’t Look Down’ en ‘In The Name Of Love’. Tijdens deze exclusieve producer masterclass voor 2 personen geeft hij je tips en tricks voor in de studio.

Item 4: Gesigneerd Balmain jack van Marting Garrix

In dit rode Balmain jack ging Martin Garrix tijdens de EMA’s over de rode loper én nam hij zelfs een award in ontvangst. Voor deze gelegenheid zal hij hem ook voor je signeren. 

Item 5: VIP Weekendtrip Ibiza voor 2 personen

Deze weekendtrip naar Ibiza voor 2 personen is inclusief vlucht, hotel, VIP entree bij de show in Ushuaïa en een Meet&Greet met Martin Garrix zelf! 

Item 6: Singer-songwriter masterclass van Dotan

Tijdens de masterclass songwriting van Dotan zal de singer-songwriter je handvaten geven voor het schrijven van je eigen songs.

Item 7: Artwork Welcome - Martin Garrix en Julian Jordan

Tijdens ADE bracht Martin Garrix 7 nummers uit in 7 dagen. Het artwork voor de nummers werd gemaakt door kunstenaars. Één hiervan is SIT, die het artwork maakte voor het nummer ‘Welcome’ van Martin Garrix en Julian Jordan. Het originele schilderij kan nu van jou zijn!

Item 8: Twee VIP Tickets voor Kingsland Amsterdam incl. Meet&Greet met Martin Garrix

Nog 2 maanden en dan is het weer Koningsdag! De winnaar van dit item brengt de dag door op Kingsland Festival. Je eindigt de dag met een Meet&Greet met Martin Garrix.