De winnaars zijn bekend

Alle winnaars van deze actie zijn telefonisch op de hoogte gesteld, gefeliciteerd!

Vrijdag 20 januari ging de ticketverkoop voor ‘Martin Garrix voor War Child’ van start. Fans van Martin Garrix moesten er snel bij zijn. De tickets waren namelijk binnen no-time uitverkocht. Heb jij geen ticket kunnen bemachtigen? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven tickets weg!

SMS GARRIX naar 4333 en doneer eenmalig €3,-
Wil jij kans maken op tickets voor ‘Martin Garrix voor War Child’? Doe dan mee met onze SMS-actie! SMS GARRIX naar 4333. Een SMS kost €3,-. Alle opbrengsten gaan naar de hulp aan oorlogskinderen. De actie loopt van maandag 6 februari tot en met vrijdag 10 februari 23:59 uur. Per dag trekken we meerdere winnaars die elk met 1 vriend naar het optreden mogen.

Muziek verbindt
Muziek is belangrijk in het werk van War Child. Door muziek leven oorlogskinderen weer op. Muziek brengt ze samen, geeft plezier en zorgt voor ontlading. Martin Garrix zet op 21 februari zijn muziek in om oorlogskinderen te helpen. En daar zijn wij ongelofelijk trots op! 

 

 

Let op: de minimumleeftijd voor ‘Martin Garrix voor War Child’ is 18 jaar. Door mee te doen aan deze actie bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Actievoorwaarden

- Je doet mee aan deze winactie door een SMS te sturen. Een SMS kost eenmalig €3,- (exclusief de gebruikelijke kosten voor verzending van een SMS bericht). Dit bedrag wordt automatisch van je telefoonrekening afgeschreven en overgeboekt als donatie aan War Child.
- Door deelname bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent, en dat War Child contact met je mag opnemen om je te informeren over deze actie en War Child.
- Deelnemers mogen zo vaak mogelijk SMS-en om hun kans op tickets te vergroten.
- De winnaars worden dinsdag 7 februari t/m zaterdag 11 februari rond 10:00 uur telefonisch op de hoogte gebracht. Indien we de winnaar op deze data tussen 10:00 en 11:00 uur telefonisch niet kunnen bereiken, zijn wij helaas genoodzaakt een andere winnaar te loten.
- Nb. Voor het optreden ‘Martin Garrix voor War Child’ wordt een leeftijdsrestrictie van 18+ gehanteerd. Tickets zullen alleen worden uitgereikt aan winnaars die 18 jaar of ouder zijn.
- Tickets voor ‘Martin Garrix voor War Child’ zijn op naam. Mocht je tickets winnen voor iemand anders, geef dan de gegevens van deze persoon aan ons door. Op de avond van het optreden kan er bij de deur identiteitscontrole plaatsvinden.
Klik hier voor de actievoorwaarden