Muziek met een missie

’s Werelds nummer 1 DJ Martin Garrix komt in actie voor War Child! Martin Garrix geeft op 21 februari een optreden in Paradiso Amsterdam. De opbrengst van dit optreden gaat naar War Child. Muziek is belangrijk in het werk van War Child.

Door muziek leven oorlogskinderen weer op. Muziek brengt ze samen, geeft plezier en zorgt voor ontlading. Zoals in deze video waarin gerapt en gezongen wordt over de situatie in Colombia.

Op dit moment zijn er miljoenen kinderen die opgroeien in oorlog of op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. War Child zet zich voor hen in. We zorgen voor een veilige omgeving waar kinderen weer even kind kunnen zijn. Dat doen we wereldwijd. Van Colombia tot Afghanistan.

Krachtig

War Child gelooft in de kracht van kinderen en jongeren. Kracht om hun eigen toekomst positief te beïnvloeden. Kracht om hun dromen achterna te gaan. Kinderen hebben het recht om hun dromen waar te maken. Net zoals Martin Garrix zijn droom heeft waargemaakt.

Martin Garrix voor War Child

Martin Garrix staat 21 februari voor War Child in Paradiso. Dit is een van de weinige optredens die Martin Garrix in Nederland geeft. Wees er dus snel bij! Door een ticket voor 'Martin Garrix voor War Child' te kopen, help je oorlogskinderen.