Bedankt allemaal!

Iedereen die belangeloos heeft meegewerkt aan dit geweldige evenement om ervoor te zorgen dat al het geld gebruikt kan worden om oorlogskinderen te helpen: onwijs bedankt! We <3 you.

“Ik zet mij graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Ik vind het goed dat War Child wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt en ik kom hier graag voor in actie.”

 

"Qmusic wil mensen iedere dag plezier, energie en een goed gevoel geven. Muziek is daarbij erg belangrijk. Wij hopen dat we samen met Martin Garrix zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen voor War Child. Met als doel oorlogskinderen te helpen met misschien wel het mooiste dat mensen kan verbinden: muziek."

"Wij zijn erg enthousiast om in samenwerking met War Child en Martin Garrix deze unieke show neer te zetten en geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Dancemuziek verbindt miljoenen mensen over de hele wereld en zorgt ervoor dat alle ellende tijdelijk wordt vergeten. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen een betere toekomst te geven."

 

"Omdat kinderen altijd de onschuldige slachtoffers zijn van oorlog zet Paradiso zich hier graag voor in. We zijn ontzettend verheugd Martin Garrix en War Child te mogen verwelkomen en hopen zoveel mogelijk geld kunnen verzamelen voor deze kwetsbare groep."

 

" Als Stromma Nederland willen we iedereen Amsterdam laten ervaren op een manier die zo bijzonder is dat ze hem nooit meer zullen vergeten. “Lifelong memories” noemen we dat. Als organisatie dragen we graag een steentje bij aan 'Martin Garrix voor War Child' zodat oorlogskinderen de kans krijgen weer mooie herinneringen op te bouwen in het leven." 

“Goede doelen zijn belangrijk. In het bijzonder help ik War Child geld op te halen op 21 februari in Paradiso. Ik hoop dat mensen met hun hart kopen en deze prachtige avond niet alleen in herinnering maar ook in klinkende munt weten om te zetten?

Graag draag ik daarom met eer en plezier een klein steentje bij met het trucje dat ik ooit geleerd heb; veilen!

 

"War Child helpt oorlogskinderen de toekomst te verbeteren.

Vanuit een maatschappelijke rol en een positieve boodschap hoopt Dutch7 door deze samenwerking hier een klein stukje aan bij te kunnen dragen."

Verder gaat onze dank uit naar:

www.feestfirma.nl 
www.bubblesbybruud.nl 
www.laserverkoop.nl
www.coreworks.nl/nl
www.rentall.eu/nl
www.4light.nl
www.meester-vuurwerk.com
www.djmonitor.com
www.dutchband.com
www.partyballoon.nl
www.parkingdehoofdstad.nl