MAAK KANS OM BIJ 'JIJ&IK' AANWEZIG TE ZIJN

Heb jij nog geen ticket kunnen bemachtigen voor de live-show 'Jij&Ik' op 14 juni 2017? Dan hebben wij goed nieuws. Wij geven tickets weg!

SMS 'JIJENIK' naar 4333 en doneer eenmalig €3,-

Wil jij kans maken op 2 tickets voor 'Jij&Ik'? Doe dan mee met onze SMS-actie! We geven 3x 2 kaarten weg. SMS JIJENIK naar 4333. Een SMS kost €3,-. Alle opbrengsten gaan naar de hulp aan oorlogskinderen. De actie loopt van donderdag 1 juni 2017 16:00 uur tot en met maandag 12 juni 2017 17.00 uur.

OVER 'JIJ&IK'

Met 'Jij&Ik' laten we zien hoe belangrijk de band tussen ouders en kinderen is. Samen muziek maken en zingen verbindt. Tijdens de tv-show 'Jij&Ik', die de EO organiseert voor War Child op woensdag 14 juni 2017 op NPO 1, laten ouders en kinderen zien hoe sterk hun band is. En zingen ze voor alle kinderen en ouders in oorlog. Marco Borsato & Tooske Ragas presenteren de avond en ook Victor Reinier, Angela Groothuizen en Shaker zijn van de partij!

Actievoorwaarden

- Je doet mee aan deze winactie door een SMS te sturen. Een SMS kost eenmalig €3,- (exclusief de gebruikelijke kosten voor verzending van een SMS bericht). Dit bedrag wordt automatisch van je telefoonrekening afgeschreven en overgeboekt als donatie aan War Child.
- Door deelname bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent, en dat War Child contact met je mag opnemen om je te informeren over deze actie en War Child.
- Deelnemers mogen zo vaak mogelijk SMS-en om hun kans op tickets te vergroten.
- De winnaars worden maandag 12 juni 2017 tussen 17.00 uur en 18.00 uur telefonisch op de hoogte gebracht. Indien we de winnaar op deze datum telefonisch niet kunnen bereiken, zijn wij helaas genoodzaakt een andere winnaar te loten.
- Tickets voor ‘Jij&Ik’ zijn op naam. Mocht je tickets winnen voor iemand anders, geef dan de gegevens van deze persoon aan ons door. 

Bekijk het complete overzicht van de actievoorwaarden