Lelystad voor War Child Events

Rondom Lelystad voor War Child organiseren we een aantal leuke events!

20 mei: Aftrap
Op 20 mei werd voetbalclub SV Lelystad verrast met vier bekende Youtubers van de War Child Kidsclub. Niels Oosthoek, Quinty Misiedjan, Rens Polman en Britt Scholte gingen een balletje trappen tegen de meiden van MO13-1. Dit allemaal in het kader van ‘Lelystad voor War Child’.

De meiden van MO13-1 van voetbalclub SV Lelystad hebben het goede voorbeeld gegeven met het overhandigen van een cheque van maar liefst 1200 euro! In het kader van ‘scoren voor War Child’ laten zij een seizoen lang alle doelpunten sponsoren. Dit bedrag telt mee voor de actie ‘Lelystad voor War Child’. Samen met de spelers en toeschouwers is er een levend peace-teken gemaakt. Met dit peace-teken is de actie ‘Lelystad voor War Child’ officieel gestart.

1-14 juni: Roadtour
Kinderen en oorlog als thema in de klas of op de club? We mailen jullie graag lesmateriaal over War Child of we komen bij jullie langs om meer te vertellen over War Child. Want op 1 juni – de internationale dag van het kind - start de roadtour van ‘Lelystad voor War Child’. Zin om ons te ontmoeten en meer te horen en te ervaren over wat wij doen voor oorlogskinderen? Laat het ons weten via actie@warchild.nl. Dan plannen we een afspraak in.

14 juni: War Child Playground
Op woensdagmiddag 14 juni tijdens de Nationale Buitenspeeldag, wordt het Stadhuisplein omgetoverd tot een ‘War Child Playground’. Een gratis festival met verschillende activiteiten zoals een fotobooth, een wensfontein van Niels Oosthoek (bekende Youtuber van de War Child Kidsclub) en een Silent Disco. Niels Oosthoek staat voor jullie klaar om de cheque live in ontvangst te nemen en deze een plekje te geven op de ‘Wall of Fame’. Meer info volgt…

De War Child Playground op 14 juni op het Stadhuisplein wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Fotokist, BTV geluidsinstallatie, Marktbeheer Lelystad en Bigfoot Partyverhuur.