Later als ik groot ben...

Alle kinderen hebben dromen. Oorlogskinderen dromen van een leven zonder angst, geweld en bombardementen. Van een toekomst in vrede. Wilt u dat hun dromen uitkomen? Naam dan War Child op in uw testament.

War Child heeft methodes ontwikkeld waarmee kinderen hun afschuwelijke oorlogsherinneringen zo snel mogelijk kunnen verwerken zodat ze weer kunnen spelen, leren, lachen, groeien en dromen.

Gunt u die miljoenen kinderen ook een toekomst in vrede? Vindt u ook dat kinderen niet thuishoren in een oorlog? Wilt u ook dat ze niet bang, boos of verdrietig zijn? Neem War Child dan op in uw testament. Zo halen we samen de oorlog uit een kind. 

 

Op een andere manier War Child steunen? Dat kan ook!

DOE MEE MET EEN GIFT

DONEREN MET BELASTINGVOORDEEL

WORD VRIJWILLIGER

 

Wereldwijd leven zo’n 250 miljoen kinderen in oorlog. War Child maakt Safe Spaces voor die kinderen. Maar er zijn er nog lang niet genoeg om iedereen te kunnen helpen. Het opzetten van een Safe Space kost ongeveer € 15.000. Voor € 20 kunt u al een kind helpen. Doet u mee?

 

Bent u al Friend van War Child of overweegt u dat te worden? Door van uw donatie een periodieke schenking te maken, geeft u meer zonder dat het extra geld kost. Uw periodieke donatie aan War Child is namelijk aftrekbaar van de belasting. Zo helpt u voor hetzelfde bedrag vaak niet een, maar twee kinderen. 

 

Zonder vrijwilligers zou War Child War Child niet zijn. Door de inzet van die mensen blijven de kosten van onze organisatie laag, wat ons werk in het veld weer ten goede komt. Wilt u ook vrijwilliger worden? Meld u dan vandaag nog aan.