Later als ik groot ben...

Alle kinderen hebben dromen. Oorlogskinderen dromen van een leven zonder angst, geweld en bombardementen. Van een toekomst in vrede. Wil jij dat hun dromen uitkomen? Naam dan War Child op in je testament.

War Child heeft methodes ontwikkeld waarmee kinderen hun afschuwelijke oorlogsherinneringen zo snel mogelijk kunnen verwerken zodat ze weer kunnen spelen, leren, lachen, groeien en dromen.

Gun jij die miljoenen kinderen ook een toekomst in vrede? Vind jij ook dat kinderen niet thuishoren in een oorlog? Wil jij ook dat ze niet bang, boos of verdrietig zijn? Neem War Child dan op in jouw testament. Zo halen we samen de oorlog uit een kind. 

Op een andere manier War Child steunen? Dat kan ook!

DOE MEE MET EEN GIFT

DONEREN MET BELASTINGVOORDEEL

WORD VRIJWILLIGER

 

Wereldwijd leven zo’n 250 miljoen kinderen in oorlog. War Child maakt Safe Spaces voor die kinderen. Maar er zijn er nog lang niet genoeg om iedereen te kunnen helpen. Het opzetten van een Safe Space kost ongeveer € 15.000. Voor € 20 kun je al een kind helpen. Doe jij mee?

 

Ben jij al Friend van War Child of overweeg je dat te worden? Door van jouw donatie een periodieke schenking te maken, geef je meer zonder dat het extra geld kost. Jouw periodieke donatie aan War Child is namelijk aftrekbaar van de belasting. Zo help je voor hetzelfde bedrag vaak niet een, maar twee kinderen.

 

Zonder vrijwilligers zou War Child War Child niet zijn. Door de inzet van deze mensen blijven de kosten van onze organisatie laag, wat ons werk in het veld weer ten goede komt. Wil jij ook vrijwilliger worden? Meld je dan vandaag nog aan.