We present... de vier Jij&Ik koppels 2018!

Van de tientallen inzendingen kozen Marco Borsato en Babette Labeij de vier állerbesten uit voor een optreden tijdens de live tv-show Jij&Ik voor War Child.

Wil jij deze vier koppels live zien stralen voor heel Nederland? Koop hier je tickets!

Wieke & Menno

Voor Wieke (14) is zingen alles. Ze schitterde al eerder in The Voice Kids en het Junior Songfestival. Haar vader Menno (43) staat als directeur van een ICT-bedrijf wat minder vaak achter de microfoon, maar uit hun cover van 'Zoutelande' blijkt dat dit koppel naast chemie ook nog eens een flinke dosis talent in petto heeft.

 

Quincy & Larry

Een gedeelde liefde voor muziek heeft Quincy (16) en Larry (56) dichter bij elkaar gebracht. Zingen is voor Quincy een enorme uitlaatklep en in moeilijke tijden een bron van troost. Larry maakt zijn hele leven al muziek. Hun cover van ‘Close to You’ laat zien dat voor dit duo muziek en familie hand in hand gaan.

 

Luc & Jeroen

Luc (12) is in het weekend de jongste straatmuzikant van Zwolle. Hij is dol op drie dingen: zingen, gitaarspelen en tennissen. Alledrie doet hij samen met zijn vader, Jeroen (46). Dat maakt ze niet alleen vader en zoon, maar ook dikke vrienden. Hun cover van het nummer ‘Father & Friend’ kwam dan ook niet uit de lucht vallen.

 

Ceder & Denyse

De gezelligheid spat er vanaf bij Ceder (10) en Denyse (37). Elke vrijdagavond kijken ze met de hele familie tv. Nu komen ze zelf op de buis, maar heel nerveus zullen ze niet zijn. Samen repeteren ze voor een musical en Denyse stond al in de finale van het Nederlands Songfestival. Check hun cover van Guus Meeuwis!

Kijk hier alle winnende audities terug!

Tickets voor de liveshow