Kom in actie

Inspirerende ideeën voor acties tijdens de feestdagen


Foute-kersttruienactie

Dit fenomeen is over komen waaien uit Engeland. De formule: trek de meest gekke, lelijke en bij voorkeur foute kersttrui aan en doneer een bepaald bedrag aan War Child. Onder het mom van 'pics or it didn't happen' is het natuurlijk essentieel dat er tijdens het evenement foto's worden gemaakt. Dit materiaal is overigens uiterst geschikt voor een zeer originele kerstkaart.

Kerstontbijt/diner
Genieten van een heerlijk kerstmaal, en tegelijkertijd een verschil maken voor oorlogskinderen wereldwijd. Door je kerstontbijt of -diner om te toveren tot een War Child- editie kun je op een smaakvolle manier oorlogskinderen steunen. Je kunt zelfs de tafel dekken met speciale War Child placemats, menukaarten, naambordjes en servetringen. Die krijg je gratis van ons. Ontdek meer.

Kerstbomenverkoop
Wat is er mooier dan een prachtige, geurende kerstboom in de huiskamer? Juist! Een prachtige, geurende kerstboom in de huiskamer waarvan de opbrengst direct naar oorlogskinderen gaat. Door een kerstbomenverkoop te organiseren (of andersoortige kerstproducten), kun je een blijvende impact maken op het bestaan van kinderen die in onzekerheid en angst leven.