Start je eigen feestdagenactie

De feestdagen staan voor de deur. Dit jaar kun jij iets bijzonders doen. Voor de toekomst van kinderen die opgroeien in oorlog. Geef jouw feestdagen een War Child-tintje en help hiermee oorlogskinderen. Laat je inspireren op deze pagina!

Kerstborrel: War Child editie

Blaas de traditionele kerstborrel nieuw leven in! Door de borrel in het teken van War Child te zetten, kun je samen met jouw collega's, vrienden en kennissen op een positieve wijze proosten op de feestdagen en een nieuw jaar. Kleed de borrel aan met glühwein, kerstbrood en hapjes uit landen waar War Child werkt. Zo kun je onder het genot van feestelijke hapjes en drankjes een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van oorlogskinderen. Dit kan uiteraard ook met een diner of ontbijt!

Organiseer een Kerstveiling voor War Child

Een hele leuke en goede manier om je in te zetten voor hulp aan oorlogskinderen. Iets dat ieder jaar veel voor War Child wordt opgezet, met veel impact. Meer interesse? Neem contact met ons op.

Kersttruienactie

Dit fenomeen is over komen waaien uit Engeland. De formule: trek de meest gekke, lelijke en bij voorkeur foute kersttrui aan en doneer een bepaald bedrag aan War Child. Onder het mom van 'pics or it didn't happen' is het natuurlijk essentieel dat er tijdens het evenement foto's worden gemaakt. Dit materiaal is overigens uiterst geschikt voor een zeer originele kerstkaart.

Meer inspiratie opdoen?

Wij denken graag met je mee om een leuke actie op te zetten. Neem contact met ons op via bedrijven@warchild.nl