Bedankt!

Iedereen die belangeloos heeft meegewerkt aan dit geweldige evenement om ervoor te zorgen dat al het geld gebruikt kan worden om oorlogskinderen te helpen: onwijs bedankt! We <3 you.

 

"Wij ondersteunen de Killi-Challenge door de naamsbekendheid te vergroten en verhalen van deelnemers landelijk onder de aandacht te brengen. Naast een betere toekomst voor oorlogskinderen levert dit avontuur een onvergetelijke ervaring op voor de doorzetters. Ons achterliggende doel van de samenwerking is deelname aan de challenge te stimuleren en deelnemers te helpen meer sponsorgeld op te halen."

 

"Wij waren erg blij dat we de deelnemers konden helpen om fit aan de start te staan van deze geweldige uitdaging. Een fantastische uitdaging voor een super goed doel. Bedankt voor jullie enthousiasme en veel succes!"  

 

"Het was een mooie ervaring om deze bijzondere groep Challengers te adviseren bij het samenstellen van hun uitrusting, schoenen en kleding voor hun reis naar de top. Deze enthousiaste en goed gemotiveerde groep maakt een groot verschil in het leven van heel veel oorlogskinderen. Geweldig dat Carl Denig deze Challengers mocht steunen!"

 

"Wij ondersteunen de klimmers met 3 SPOT Gen3 satelliet messengers, zodat de thuisblijvers hun geliefden/vrienden kunnen volgen tijdens hun Kilimanjaro beklimming. Dit doen wij belangeloos zodat het budget van War Child aan de oorlogskinderen besteed kan worden."

 

 

 

“Het is fantastisch dat War Child door middel van de Killi-Challenge geld op haalt om oorlogskinderen te helpen. Wij hebben dit jaar daarom drie Action Cam’s beschikbaar gesteld aan de 75 beklimmers. Deze worden ingezet om de Kili-Challenge zo goed mogelijk vast te leggen en meer aandacht te genereren voor dit mooie initiatief”