De Kili Explorer

7 september start het Kili Explorer avontuur voor 50 medewerkers van Microsoft Nederland. Zij gaan de bijna 6000 meter hoge Kilimanjaro in Tanzania beklimmen. Het team wil daarmee een kwart miljoen euro ophalen om het leven te verbeteren van 16.000 voormalig kindsoldaten die slachtoffer zijn van het gewapend conflict in Noord-Oeganda. Met ontzettend veel enthousiasme gaan ze voor de top. Volg teamleden Jitske, Nancy en Luc via Social Media tijdens het grote avontuur.

'Een uitdaging voor mezelf koppelen aan fundraising voor War Child vind ik een super combinatie om te doen!’ Volg Jitske op Twitter. 'Dit is voor mij de ultieme kans om de fysieke uitdaging te combineren met mijn inzet voor het goede doel!' Volg Nancy op Twitter of volg haar Blog. ‘Een passie om het maximale van het maximale uit jezelf te kunnen halen om anderen in de wereld een betere toekomst te bieden.’ Volg Luc op Twitter. 

Volg de Kili-toppers

Volg het enthousiaste team via Facebook en Twitter. Het nieuwsbericht over de Kili Explorer kun je hier lezen. Meer informatie vind je ook op www.kiliexplorer.nl.