Wat is de Kili-Challenge?

De Kilimanjaro beklimmen voor War Child én in de lange weg naar de top zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. Dat is de Kili-Challenge. Je stelt zelf een team samen, of sluit je aan bij andere solisten. Ga jij de uitdaging aan?

DE KILIMANJARO BEKLIMMEN VOOR WAR CHILD

Je deinst niet terug voor een pittige uitdaging. Je bent bereid om tot grote hoogtes te pieken. En je weet afwisseling te waarderen. Dan is de Kili-Challenge van War Child echt iets voor jou. Dit is je opdracht: de Kilimanjaro beklimmen én zoveel mogelijk geld ophalen om oorlogskinderen te helpen. De reis betaal je zelf. Daarnaast daagt War Child je uit om dat bedrag met minimaal € 2.400 te verhogen via sponsoring. Doe mee aan de Kili-Challenge en help oorlogskinderen zich weer veilig te voelen.

Om je fysiek en mentaal klaar te stomen voor de hoogste berg van Afrika (5.895m) biedt War Child een inspirerend programma. In september organiseren we de eerste van minimaal drie bijeenkomsten. We helpen je zowel met fondsenwerven als met de fysieke voorbereiding. Zo gaan we bijvoorbeeld een weekend trainen in de Belgische Ardennen. 

 

Op naar de top

Het zal zwaar worden. Maar ook fantastisch. De Kili-Challenge doet een beroep op al je kunnen, en daagt je uit om het beste in jezelf naar boven te halen. Al meer dan 300 helden beklommen voor War Child de Kilimanjaro. Moe maar super voldaan hebben de klimmers hun doel bereikt en zagen ze de zon opkomen vanaf het dak van Afrika. De vier voorgaande edities van de War Child Kili-Challenge overtroffen alle verwachtingen. Dankzij de deelnemers kan War Child duizenden oorlogskinderen helpen en een betere toekomst bieden.

Vertrekdata & Kosten

Er zijn twee vertrekdata: 16 en 26 januari. De reis duurt 10 dagen, waarvan je 7 dagen op de berg doorbrengt. De prijs van de expeditie is € 2.690 p.p. Dit is inclusief overnachtingen, maaltijden, reisbegeleiding, permits, transfers en alle voorbereidende bijeenkomsten, maar zonder vlucht, uitrusting, visa, inentingen etcReken erop dat dit alles je ongeveer € 4.000 gaat kosten. Bekijk het overzicht van de kosten en wat is inbegrepen bij de expeditie 

Naast bovengenoemde kosten dagen we je uit om minimaal € 2.400 aan fondsen te werven. Dat is pittig. Maar de afgelopen vier jaar is dat alle deelnemers gelukt. Uiteraard ondersteunen we jou hierbij met promotie materiaal, persoonlijke coaching en een fondsenwerving workshop.   

Informatieavonden

Meer weten over deelname aan Kili-Challenge? Woon een informatieavond of webinar bij en laat je inspireren door het Kili-Challenge team! Meld je nu aan 

Schrijf je in

Wil jij de uitdaging aangaan en War Child helpen duizenden oorlogskinderen een betere toekomst op te bouwen? Schrijf je dan hier in voor de Kili-Challenge. Je kunt je aanmelden als solist of stel een team samen en beklim met vrienden, familie of collega’s de Kilimanjaro voor War Child.

Vragen?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Staat je vraag en het antwoord er niet bij, mail dan naar challenge@warchild.nl. Het Kili-team zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ons ook bellen op 020 422 77 77. Specifieke informatie over de reis, expeditie en (fysieke) voorbereiding kun je stellen aan organisatie die de reis faciliteert en begeleidt, Mountain Network (travel@mountain-network.nl).