De Kili-Challenge voor bedrijven

Samen met je collega’s de hoogste berg van Afrika beklimmen. En duizenden oorlogskinderen helpen. Dat is nog eens een uitdaging!

Ultieme uitdaging

Het zal zwaar worden. Maar ook fantastisch. Een van de hoogste vulkanen ter wereld beklim je niet zomaar. Hoe hoger je komt, hoe ijler de lucht en hoe zwaarder de tocht. War Child zoekt doorzetters. Teamplayers, leiders, avonturiers. Mensen die niet terugdeinzen voor een uitdaging. Die kunnen pieken tot grote hoogte. 5892 meter hoog, om precies te zijn.

Een inspirerende missie

Voor je werkgever is de Kili-Challenge ook aantrekkelijk. En niet alleen omdat sporten goed voor je is. Met het bedrijf de hoogste berg van Afrika beklimmen is een unieke onderneming die klanten, relaties én medewerkers inspireert. Samen in actie komen voor War Child en duizenden oorlogskinderen helpen, geeft energie en smeedt een band. Zowel met elkaar als met het bedrijf. Download hier de 2-pager waarmee je je collega's en werkgever kan overtuigen om dit avontuur samen aan te gaan.

In 2016 beklom Judith samen met 6 collega’s van Insights Benelux de Kilimanjaro voor War Child. “Wat een ontlading als we tot onze vreugde alle zes op Uhuru Peak aankomen. Een onbeschrijflijk moment.” Lees haar verhaal

Vragen?

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij, mail dan naar challenge@warchild.nl. Het Kili-team zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. Je kunt ons ook bellen op 020 422 77 77. Specifieke informatie over de reis, expeditie en (fysieke) voorbereiding kun je stellen aan de reisorganisatie Mountain Network (travel@mountain-network.nl).