De fondsenwerving (Fun-raising)

De Kili-Challenge vraagt je om minimaal € 2.400 euro op te halen voor de hulp aan oorlogskinderen. De fondsenwerving wordt een pittige uitdaging, maar de ruim 300 deelnemers van de vorige vier edities hebben bewezen dat het absoluut mogelijk is. Sterker nog, het onderdeel FUNraisen werd zelfs als ontzettend leuk ervaren. Juist omdat je met dat onderdeel van jouw Challenge het verschil kunt maken. Door jouw inzet kunnen heel veel meer kinderen deelnemen aan onze programma’s.

zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen

Met jouw FUNraise Challenge ga je de uitdaging aan om € 2.400 aan sponsorgeld binnen te halen. Dat is een pittig bedrag, maar je staat er niet alleen voor. We zullen er alles aan doen je hierbij te helpen. Zo organiseren we een FUNraise workshop. We hebben stapels inspirerende voorbeelden en het War Child Actie Team staat altijd voor je klaar met tips of advies om jouw uitdaging succesvol te maken. Je ontvangt een pakketje met actiematerialen. En je krijgt een buddy toegewezen, die je de nodige peptalks en support kan geven. Overigens weten we uit ervaring dat het bedrag absoluut haalbaar is. De afgelopen vier edities is het iedereen gelukt. Het gemiddelde lag zelfs boven € 4.000!

Je kunt op onze website informatie vinden over ons werk en alle projectlanden. En tijdens jouw weg naar de top vertellen we je natuurlijk nog veel meer over de inhoud van ons werk.

Vragen?
Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij, mail dan naar challenge@warchild.nl of bel met 020 422 77 77. Specifieke informatie over de reis, expeditie en (fysieke) voorbereiding kun je stellen aan de reisorganisatie Mountain Network (travel@mountain-network.nl).