CARL DENIG SPONSORT DE KILI-CHALLENGE

Outdoor specialist Carl Denig is sponsor van de Kili-Challenge. Alle deelnemers aan de 2017 editie krijgen persoonlijk advies en 20% korting op het gehele assortiment. Deze korting kan je ook ten goede laten komen aan je sponsoractie voor War Child. Daar bovenop krijg je, als je als deelnemer een aankoop doet, een wandelbroek en fleece trui cadeau!

Maak kans op een exclusieve Carl Denig slaapzak (t.w.v. € 579,-)
Schrijf je je voor 27 oktober in voor de Kili-Challenge, dan maak je kans op een exclusieve Nova Zembla 800 slaapzak van Carl Denig. Gevuld met 800 gram hoogwaardig ganzendons, houdt deze slaapzak je heerlijk warm, zelfs bij temperaturen van -15c! Hij is beschikbaar in small, medium of large, en met een rits links of rechts. De winnaar mag de slaapzak uitzoeken die het beste past.

     

Over Carl Denig
Outdoor specialist Carl Denig is al meer dan 100 jaar een expert op het gebied van buitensport en slapen op reis. Het assortiment bestaat onder andere uit: mummie en dekbed model slaapzakken, tenten, rugzakken, kleding, wandel schoenen en expeditie schoenen. Carl Denig ontwikkelt en produceert zelf tenten en slaapzakken. Carl Denig beschikt over een wintersportassortiment met ski's, schoenen en snowboards. In de winkel aan de Weteringschans in Amsterdam geven de deskundige outdoor specialisten graag persoonlijk advies.