War Child Kidsclub

Wil jij weten, helpen en doen? Dan is de War Child Kidsclub echt iets voor jou.

Doe jij ook graag leuke dingen met vrienden; spelen, sporten, muziek maken? Dat kan allemaal gewoon hier in Nederland. Maar er zijn ook landen waar oorlog is. En daar is het soms erg gevaarlijk. Toch spelen je leeftijdsgenoten in die landen ook het liefst met vrienden. Ahmad en Ali bijvoorbeeld voetballen het liefst, zo vaak als ze kunnen. 

War Child Kidsclub

Kom alles over hen, en andere oorlogskinderen te weten bij de War Child Kidsclub. Op de speciale clubsite laten wij je wekelijks nieuwe video's en verhalen zien. Van kinderen uit landen waar oorlog is, van kinderen in Nederland die in actie komen, van mensen die bij War Child werken. En van Team War Child: Britt, Rens, Niels en Quinty. Zij gaan speciaal voor jou op pad met hun camera. En als jij een leuke uitdaging bedenkt, dan doen zij die misschien wel als War Child challenge.

Nieuwsgierig geworden?
Ga naar de War Child Kidsclub, en ontdek nog veel meer. Als je daar toch bent, meld je meteen aan! Voor maar €2,- per maand (of €20,- per jaar) help je oorlogskinderen, en ontvang je ook een speciaal welkomstcadeautje uit Oeganda.

Ga snel naar www.warchildkidsclub.nl.