Voor een veilige plek

Oorlog zorgt ervoor dat kinderen niet naar school kunnen, hun vrienden kwijtraken en moeten vluchten. Hierdoor voelen ze zich bang en onveilig. War Child zorgt in landen waar het oorlog is voor veilige plekken: Safe Spaces.

In de Safe Spaces kunnen kinderen weer op adem komen. Ze hoeven even niet aan de oorlog te denken. De kinderen kunnen weer vrolijk zijn en lekker spelen.

Met muziek, toneel en spelletjes leren ze omgaan met wat ze mee hebben gemaakt. Door leuke dingen te doen en met elkaar te praten, krijgen de kinderen weer vertrouwen in zichzelf en elkaar. En als ze lang niet naar school zijn geweest, krijgen ze les zodat ze niet teveel achter raken. 

Laura 4 War Child

Laura van Kaam wil dat zoveel mogelijk kinderen op een veilige plek terecht kunnen. Daarom gaat de opbrengst van haar single Running with the clouds gaat naar War Child.

Wil jij ook meehelpen? Download Laura’s single. Kom in actie met je klas of school. Of bestel een gaaf T-shirt in de webshop. Samen geven we zoveel mogelijk kinderen een veilige plek.