Wat is de Stadion Challenge?

Klaar voor een sportieve dag in het enige echte stadion van ADO Den Haag? Op zondag 12 oktober 2014 gaat de eerste War Child Stadion Challenge van start. Hét evenement voor durfals tussen de 7 en 12 jaar. Jij krijgt de kans om mee te doen aan de meest stoere activiteiten in en om het Kyocera Stadion (het stadion van ADO Den Haag).

Heb je je nog niet aangemeld? Kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar het stadion en doe mee voor 12 euro. Hiermee kan War Child één oorlogskind mee laten doen in haar programma's. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0648431684.

Als een echte profvoetballer

Tijdens de War Child Stadion Challenge krijg jij de kans om je van je meest sportieve kant te laten zien. Laat je net als een profvoetballer sponsoren en overwin de stormbaan met uitdagende hindernissen. Als jij alle obstakels overwonnen hebt mag jij het magische veld van het stadion betreden. Je krijgt de kans om je mooiste doelpunt te maken op een echte keeper van ADO Den Haag. Zorg dat je er bij bent! 

Voor het hele gezin

Ook ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes hoeven zich niet te vervelen tijdens de sportieve middag. Laura van Kaam, winnares van The Voice Kids 2013, Joep Reijnen, Jesse Pardon en Irene Dings (deelnemers van The Voice Kids) zullen een spetterend optreden geven op het speciale War Child Plein. Ook kun je op het plein terecht voor nog meer sportieve activiteiten en voor een hapje en drankje.