Praktische informatie

Het Kyocera Stadion van ADO Den Haag is de plek waar het deze dag allemaal gebeurt.

Het Kyocera Stadion ligt in het Forepark, Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag. Dit park ligt aan de Leidschendamse kant van het Prins Clausplein, langs de A4 en A12.

Routebeschrijving

Het stadion is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook is er ruime parkeergelegenheid. Parkeren kan bij parkeerterrein P1 (Wolga), P2 (Stadion) of P3 (Wegener).
Kom je met de trein? Dan kun je uitstappen bij Station Den Haag Ypenburg (13 minuten lopen). Bus 30 stopt ook bij deze halte. Lijn 3 en 4 en de Erasmuslijn van RandstadRail stoppen bij halte Forepark (12 minuten lopen).

Vragen

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar kids@warchild.nl of bel naar  0648431684

Voorwaarden

Voor de voorwaarden van de War Child Stadion Challenge kun je de disclaimer doorlezen.

Aansprakelijkheid

De organisatie van de War Child Stadion Challenge aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, opgelopen tijdens het evenement. Deelnemers worden dringend verzocht op de achterkant van hun startnummer naam, telefoonnummer voor geval van nood en eventueel medicijngebruik en mogelijke medische risicofactoren te vermelden. Ook indien u gebruik maakt van het startnummer van iemand anders, graag uw eigen gegevens op de achterzijde van het startnummer noteren.

Tot sluiting van de voorinschrijvingstermijn 5 oktober kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren. Wij verzoeken u in dat geval dringend contact met ons op te nemen. Hierna zullen alle kosten met betrekking tot inschrijfgeld en extra bestellingen alsnog in rekening worden gebracht.

Heb je je nog niet aangemeld voor de Stadion Challenge? Kom dan tussen 13.00 en 16.00 uur naar het Kyocera Stadion en doe mee voor 12 euro. Hiermee kan War Child één oorlogskind mee laten doen in haar programma's.