Stadion Challenge Nieuws

Het laatste nieuws over de Stadion Challenge vind je hier.

Al honderden jonge voetballers hebben zich inmiddels ingeschreven voor de War Child Stadion Challenge in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. Dat is goed nieuws, maar aanmelden is nog steeds mogelijk, ook op de dag zelf! Kom daarom zondag 12 oktober om 13.00 uur naar het Kyocera Stadion om mee te doen. Overwin eerst de hindernisbaan met meer dan tien stormbanen, ga daarna in het stadion recht op de goal af om een keeper van ADO Den Haag te verslaan en scoor je mooiste doelpunt voor War Child.

De War Child Stadion Challenge is niet alleen een uitdaging voor kinderen, maar een belevenis voor iedereen. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes: iedereen is welkom. Er zal een War Child Plein worden ingericht met optredens van onder meer Laura van Kaam, de Kidsambassadeur van War Child en winnares van The Voice Kids 2013. Ook de finalisten van The Voice Kids 2013 (Joep Reijnen, Jesse Pardon en Irene Dings) zullen optreden. Er is horeca aanwezig voor een hapje en drankje en er zijn op het plein verschillende sportieve activiteiten te doen. Kortom, de War Child Stadion Challenge: een sportief evenement én een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Voor € 12,- krijg jij de kans om een heerlijk doelpunt te maken op een keeper van ADO Den Haag. Met die € 12,- kunnen wij al één kind in een oorlogsgebied helpen zich weer kind te laten voelen. 

Ook Daan de Graaf (9 jaar) zal deze dag een poging wagen om zijn mooiste doelpunt ooit te maken. “Rechts in kruising ga ik hem schieten, zo hoog als ik kan!” zegt Daan uitbundig. “Ik heb er heel veel zin in! Het lijkt mij het leukst om een doelpunt te maken op de keeper in het stadion”, vertelt deze grote voetbalfanaat. Als wij hem vragen naar zijn hobby’s wordt hij helemaal enthousiast. “Ik speel voetbal bij SV Scheveningen met al mijn vriendjes in de E1. Ik speel rechts midden en heb al één doelpunt gemaakt”.