Doe mee en help oorlogskinderen

Scoor op zondag 12 oktober je mooiste doelpunt in het stadion van ADO Den Haag en help oorlogskinderen.

De War Child Stadion Challenge daagt je uit om je eigen sponsors te verzamelen, de hindernissen te overwinnen en op het hoofdveld jouw penalty te nemen.

Geld ophalen voor oorlogskinderen

Doe mee met de War Child Stadion Challenge en je ontvangt jouw eigen sponsorboekje. Hiermee kun je net als een echte profvoetballer sponsors zoeken. Zo help jij, samen met War Child, oorlogskinderen. En dat is hard nodig, want oorlog zorgt er voor dat veel kinderen bang zijn. In de programma’s van War Child kunnen zij weer kind zijn, zich veilig voelen en omgaan met wat ze hebben meegemaakt. Zorg dat je sponsorboekje vol is, dan is dit meteen ook jouw startbewijs voor de War Child Stadion Challenge.

Laat je talenten schitteren

In- en rond het Kyocera Stadion zijn op 12 oktober verschillende activiteiten. Een wedstrijdje hooghouden, panna knock-out, paaltjesvoetbal, het caravan schietspel: genoeg kans om je talenten te laten schitteren.

Voetbalfun voor de hele familie

Er zijn verrassende optredens van onder meer The Voice Kids winnares Laura van Kaam, een springkussen, hapjes en drankjes, een schminkhoek en het parachutespel. Ook kun je verschillende creatieve workshops volgen, zoals we die ook doen met de kinderen in onze  programma’s.

De programma’s van War Child

War Child zet zich in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. We zorgen er voor dat ze een veilige plek hebben, waar ze kunnen spelen. We zorgen er voor dat ze leren lezen, rekenen en schrijven. En we helpen kinderen om hun nare ervaringen een plek te geven, bijvoorbeeld met muziek en toneel. Maar ook met sport. Bijvoorbeeld voetbal!