Wie werkt bij War Child?

Bij War Child werken veel verschillende mensen. De meesten werken met de kinderen. Maar ook in Nederland is War Child actief. Hier halen we geld op, zorgen we ervoor dat alle administratie wordt gedaan en bedenken we samen met vrijwilligers en andere organisaties nieuwe plannen. Benieuwd naar het hoofdkantoor van War Child? Check dan snel de video!

 Ontmoet Judith

Judith heeft veel contact met kinderen en mensen die een actie doen voor War Child. Acties waarmee ze geld inzamelen. Met dat geld kunnen oorlogskinderen meedoen aan onze programma’s, en weer vrolijk worden. Daar wordt Judith blij van. Wil jij in contact komen met Judith? Organiseer dan een actie waarmee je oorlogskinderen kunt helpen. Dat kan hier.

Iris

Dit is Iris. Iris regelt alle zaken met scholen en kinderen. De schoolmusical, Koninginnedag acties, lespakketten. Iris bedenkt allerlei leuke manieren om het verhaal van oorlogskinderen en het werk van War Child bij jou in de klas te krijgen. Ga je een spreekbeurt over War Child doen, of wil je een actie voor War Child organiseren? Je kunt altijd jouw vraag aan Iris stellen.