Voor leraren

Elk jaar werkt het Nationaal Schoolontbijt samen met een goed doel. Dit jaar is dat War Child.

Alle basisscholen die meedoen, betalen een klein bedrag voor een ontbijtje. Een deel hiervan gaat naar War Child, naar het muziekproject 'The Voice Of Children' in Sri Lanka.

Ook roept War Child kinderen, klassen en scholen op om in actie te komen met het actiepakket. Met je klas kun je ontbijtjes verkopen aan ouders, opa's, oma's, vriendjes en vriendinnetjes waarbij de opbrengst gaat naar oorlogskinderen.

War Child begeleidt jou en je klas

Wil je samen met je klas meedoen aan onze actie tijdens het Nationaal Schoolontbijt? Meld je dan online aan. War Child begeleidt jou en je klas, zodra je je hebt aangemeld. Zodra je de klas online aanmeldt, kun je ook direct een actiepagina op de website van War Child aanmaken. Met foto en al!

Ontbijtjes bestellen

De online actiepagina is heel handig, want mensen kunnen direct geld overmaken op deze pagina en zo een ontbijte plaatsen. Een andere mogelijkheid is om de bestellijst te downloaden en de leerlingen daarmee op pad te sturen.

Geldzaken

Als je met de klas kiest om cash geld in te zamelen met de bestellijst, kan de totale opbrengst via dezelfde actiepagina met IDEAL overgemaakt worden. Lukt dat niet? Geen probleem! Maak dan het ingezamelde bedrag over naar rekeningnummer 6669 o.v.v. <naam van de school>

In het kort

1. Meld je samen met je klas/school jullie actie aan
2. Gebruik de bestellijsten in het actiepakket om de bestellingen te noteren
3. Maak lekkere ontbijtjes
4. Breng de ontbijtjes rond in de ontbijtweek van 4 tot 8 november
5. Maak het ingezamelde geld over