Win een droompremière!

07 mei 2013
Nog even naar school en dan nemen de laatstejaars afscheid! Maar je kunt natuurlijk niet zomaar de deur van het klaslokaal achter je dichtgooien. Met de War Child schoolmusical schitter je voor de laatste keer op het podium. En... als jullie klas ervoor kiest om ook nog een geldinzamelingsactie te organiseren voor Syrische oorlogskinderen, dan maken jullie kans op de droompremière!

Wat zou een première voor jou nou echt 'perfect' maken? Als Marco Borsato, musicalster Kim Lian van der Meij of Albert Verlinde op de eerste rij zouden zitten? Of een andere ster, dan kan!

Loting

Ga direct met je klas aan de slag om een droompremière op jullie school in de wacht te slepen! Wij verloten 12 premières (een school per provincie), dus grote kans dat jouw klas wint!

Voeren jullie de ‘Voor kids gaat de zon op‘ musical op? Dan kun je een gepimpte première met rode loper en VIP-bezoek van niemand minder dan Kim-Lian van der Meij, Marco Borsato of Albert Verlinde winnen of een andere bekende ster, dus reken maar dat RTL Boulevard en SBS Shownieuws langs de rode loper staan.

Wat moet je doen?

Jouw klas kan nu nog meedoen met de War Child schoolmusical. Meld je aan voor de schoolmusical! Geef aan dat je samen met je klas of school een inzamelingsactie voor oorlogskinderen in Syrië gaat organiseren. Denk groot, denk gek, leef je uit! Organiseer een sponsorloop of een fancy fair, maakt niet uit. Heb je minder tijd, dan kun je het natuurlijk ook wat kleiner aanpakken. Verder hoef je niets te doen, behalve heel goed oefenen en repeteren natuurlijk want met deze speciale gasten in het publiek wil je natuurlijk groots talent laten zien!