War Child op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling

23 december 2014
Vraag jouw leraar of lerares om naar de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht te komen. De NOT kun je bezoeken van 27 tot en met 31 januari. Als jouw juf of meester ook naar de NOT gaat, vertel hem of haar dan dat wij er ook zijn. Als je docent jouw klas aanmeldt voor de War Child schoolmusical, maak je kans op een VIP-première en Meet & Greet met Guus Meeuwis!

Op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling heeft War Child een eigen kraam (kraamnummer 08.A096). Hier kan jouw leraar of lerares zich aanmelden voor één van de twee War Child schoolmusicals. Dat is helemaal gratis. 

Rode loper, limousine en een Meet & Greet

Uit alle scholen die zich aanmelden tijdens de NOT wordt één winnaar geloot. De groep 8-leerlingen van de winnende school komen tijdens de eindmusical aan in een limousine en worden gefotografeerd op de rode loper. Daarnaast wint deze school een Meet & Greet met Guus Meeuwis!

Leukere lessen!

Op de NOT kun je niet alleen een première winnen. Leraren krijgen ook informatie, bijvoorbeeld over onderwijs met tablets. Op deze manier zijn leraren weer up-to-date en wordt lesgeven beter, leuker en makkelijker. En dat is natuurlijk niet alleen fijn voor de leraar, maar ook voor jou! Jouw docent kan zich hier aanmelden voor de NOT.