Versier je kraam met de Koninginnedagkit!

05 april 2013
De straten kleuren oranje! En nu prins Willem-Alexander wordt gehuldigd tot koning, viert Nederland feest!

Naast de vele muziekoptredens mag ook jij van je laten horen. Speel je trompet, gitaar of bijvoorbeeld dwarsfluit, haal je instrument uit het stof en speel de sterren van de hemel. Of gooi je picknickkleed uit op een grasveld of stoep en verkoop je spulletjes. Heb je nog armbandjes, speelgoed, cup cakes of misschien een oude telefoon? Er zijn veel kinderen die erom zitten te springen! Doe een spel waarvoor je geld vraagt, geef voorlichting, verkoop vredesspreuken, doe een dansje, laat je huisdier aaien voor 1 euro. Met een beetje creativiteit, kom je tot originele eenvoudige oplossingen.

En dat niet alleen, je levert goed werk voor War Child! Voor 12 euro help je al een oorlogskind! Wedden dat je tijdens Koninginnedag veel meer oorlogskinderen blij kunt maken?

Mag je niets verkopen van je ouders, dan kun je natuurlijk ook een leuke actie bedenken waarbij je iets voor een ander doet. Denk aan schoenpoetsen voor 50 cent of je schminkt andere kinderen! Alles kan. Voorbijgangers wil je natuurlijk laten weten dat jij je inzet voor War Child. Daarom hebben we een War Child Koninginnedagkit voor je. Hiermee kun je jouw stalletje of picknickkleed opfleuren tot een echte War Child kraam en opvallen in de drukte.

Hoe werkt het?

Meld jouw actie nu aan en ontvang een speciaal War Child Koninginnedagkit! Vraag aan je ouders om de opbrengst te doneren aan War Child.

Hoe doe je mee?

1. Meld je Koninginnedagactie vóór 26 april aan (16.00 uur) via www.kids4warchild.nl. Vermeld dat je meedoet aan de Koninginnedagactie. 2. Je ontvangt het speciale Koninginnedag actiepakket met een War Child t-shirt en meer 3. Geniet op Koninginnedag van je actie! 4. Maak het ingezamelde geld over op giro 6669 t.n.v. War Child o.v.v. jouw actienaam

Zo simpel is het! Doe je mee?
Kijk dan snel op www.kids4warchild.nl en meld daar je actie aan.

Je maakt ook kans op mooie prijzen!

Klinkt dit leuk? Verzamel je vrienden en vriendinnen en bedenk een gave actie. Als je mee had willen doen met de Voice of Holland, laat dan nu die dijk van een stem horen op straat, want op Koninginnedag luistert Nederland naar jou.

Koninginnedagidee Jetske

Jetske hield een knuffelactie tijdens Koninginnedag. Voor 0,50 ct kreeg je een knuffel van haar. Geld dat zij gaf aan oorlogskinderen. Bekijk het filmpje om te zien hoe zij het aanpakte.