Speel dit schooljaar de sterren van de hemel in de musical

09 september 2014
Wil jij samen met jouw klas schitteren in de War Child schoolmusical en misschien wel op het Jeugdjournaal komen? Schrijf je dan nu in voor één van de twee schoolmusicals en maak ook nog eens kans op een VIP-première!

De twee musicals

Dit jaar heb je de keuze uit maar liefst twee schoolmusicals. De Koning te Rijk is een avontuurlijke musical waarin de klas een prachtige tijdreis maakt. In Voor kids gaat de zon op komen leerlingen letterlijk in een computergame over oorlog terecht.

Rode loper en limousine

Als jij samen met je klas de War Child schoolmusical opvoert én een actie organiseert, maak je ook nog eens kans op een VIP-première. Spetterende optredens van The Voice Kids winnares Laura van Kaam en zanger Nicolas Iverson, bekend van Holland’s got Talent mogen niet ontbreken. De VIP-première wordt verloot onder de deelnemende scholen. 

Haal de oorlog uit een kind

Door mee te doen aan de War Child schoolmusical help je al 1 oorlogskind. Wil je nog iets doen voor oorlogskinderen? Verzin dan een onvergetelijke actie! Organiseer een muzikale sponsorloop, zamel lege flessen in of verkoop jouw zelfgebakken cakejes. Wees zo creatief mogelijk en help de oorlog uit een kind te halen.