Uitreiking Koningsdagactie 2015

08 juli 2015
Afgelopen Koningsdag deden veel kinderen mee aan de War Child Koningsdagactie. Samen hebben zij ontzettend hun best gedaan om geld in te zamelen om kinderen in oorlogsgebieden te helpen.

Koningsdag is een dag waarop Nederlandse kinderen actief zijn. Duizenden kinderen verkopen oude spullen, zelfgemaakte koekjes of maken muziek op de vrijmarkt. 

Mooi resultaat
Elk jaar roept War Child kinderen op om tijdens Koningsdag in actie te komen voor kinderen in oorlogslanden en (een deel van) hun opbrengst aan War Child te doneren. Ook dit jaar konden kinderen weer meedoen. Met een heel mooi resultaat. Met de totale opbrengst van de Koningsdagactie 2015 kan War Child 30 oorlogskinderen een jaar lang helpen!

Chille zithoek met kussens
Ook Joep en Nadieh hebben meegedaan. Tijdens Koningsdag hebben Joep en Nadieh een kraampje opgestart waar zij allerlei spullen verkochten, waaronder ook zelfgebakken ‘kniepertjes’. Dat zijn van die heerlijke zoete dunne wafeltjes. 

Dankzij hun fanatieke deelname hebben zij een chille zitzak van Fatboy gewonnen. Deze staat nu in hun klas op hun school, CBS de Fontijn. Gefeliciteerd!

Heb je ook meegedaan aan de Koningsdagactie, en het ingezamelde geld nog niet overgemaakt? Mail dan naar actie@warchild.nl of maak het over via jouw eigen online actiepagina.