Kaartjes winnen voor oorlogsgeheimen

27 mei 2014
Wij mogen 10 x 2 kaartjes weggeven voor de film Oorlogsgeheimen, die a.s. zomer in première gaat! Alles over de film en hoe je de kaartjes kunt winnen lees je hieronder!

Oorlogsgeheimen

Deze zomer draait de film Oorlogsgeheimen in de bioscoop. Een spannende film over een vriendschap tussen twee tienerjongens in de Tweede Wereldoorlog. Tuur (Maas Bronkhuyzen) en Lambert (Joes Brauers) zijn al van jongs af aan de beste vrienden. Ze wonen in Limburg en het dorp kent geen geheimen voor de jongens. Maar dan breekt de oorlog uit en verandert hun wereld voorgoed. De ouders van Tuur gaan bij het verzet terwijl de ouders van Lambert lid zijn van de NSB en juist kiezen voor de Duitsers. Dan komt plots Maartje bij ze in de klas, die een geheim heeft wat ze alleen tegen Tuur vertelt. Hierdoor dreigt Tuur niet alleen zijn vriendschap met Lambert, maar ook zijn hele familie te verliezen.

Een film over de oorlog

Er zijn al veel films gemaakt over de Tweede Wereldoorlog, die in 1939 begon. Maar ook vandaag is er nog steeds oorlog in de wereld. War Child helpt kinderen in oorlogsgebieden. Dit doen we samen met jullie, want als jullie in actie komen, kunnen jullie deze kinderen ook helpen!

10 x 2 kaartjes voor de film oorlogsgeheimen

Heb jij pas een leuke actie gedaan of kom je binnenkort in actie  voor War Child? Dan maak jij kans op 2 kaartjes. Stuur uiterlijk 20 juni een mail naar kids@warchild.nl en laat ons weten waarom jij de kaartjes moet winnen. De film gaat op 3 juli in première.

Kijk alvast de trailer!