GEZOCHT: CREA BEA’S EN STOERE KUNSTENAARS

21 oktober 2013
Alle stoepkrijt sterren, graffiti talenten en tekenhelden opgelet! War Child wil heel graag een nieuwe achtergrond voor de kids website. En jij kunt ons daarbij helpen.

Make-over
Is het je wel eens opgevallen dat de achtergrond van de kids website eigenlijk best een beetje saai is? Een leeg podium van houten planken, dat is het. Scroll maar eens naar beneden. Dan zie je het zelf. Wij vinden het dan ook hoog tijd voor iets nieuws.

Ga de uitdaging aan!
Omdat de kids website ook jouw website is, dagen we je uit om de website zelf een beetje meer kleur en vrolijkheid te geven. Met een gaaf kunstwerk dat te maken heeft met het werk van War Child.

Dus ben je handig en creatief? Houd dan de website goed in de gaten. Woensdag 18 december maken we alle details bekend over hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw kunstwerk de nieuwe achtergrond wordt van www.warchild.nl/kids


Ook deze kinderen uit Syrië houden ervan om te knutselen en creatief bezig te zijn. Door hun dromen en wensen te tekenen, vergeten zij even de oorlog en kunnen zij weer vrolijk zijn. Wat zijn jouw dromen of wensen?

Ga alvast aan de slag
Start met schetsen en kleuren. En vraag je vrienden, broers, zussen of klas mee te helpen met jouw ideale achtergrond. Jij mag het verzinnen, dus leef je uit!

Wil jij op een andere manier iets voor War Child en oorlogskinderen doen? Dat kan. Kom in actie!