Doe mee aan War Child's ontwerpwedstrijd

16 december 2013
War Child wil heel graag een nieuwe achtergrond voor de website. En jij kunt daarbij helpen! We dagen jou uit om onze website een beetje meer kleur en vrolijkheid te geven. Iedereen onder de achttien kan meedoen.

Crea bea's en kunstenaars opgelet
Ben je handig, creatief en barst je van de goede ideeën? Maak dan een gaaf kunstwerk over het werk van War Child dat we als achtergrond voor de website kunnen gebruiken.

Stuur je leukste, meest creatieve en vrolijkste kunstwerk vóór 10 januari 2014 naar ons op.

Uit de inzendingen kiest een speciale War Child jury drie winnaars die op de achtergrond van onze website komen. Wie er in de jury zit, houden we nog even geheim.

Hoe werkt het?
1. Bedenk jouw ideale achtergrond voor warchild.nl/kids
2. Start met verven, kleuren, vouwen, knippen of plakken. Wees creatief, als het maar met het werk van War Child te maken heeft!
3. Klaar? Stuur dan je kunstwerk op. Dat kan op 2 manieren:
- Digitaal: Maak een foto of scan van je kunstwerk. En stuur deze in via dit webformulier.
Let op dat het van hoge kwaliteit is, anders kunnen wij het niet gebruiken. Kijk dus goed of je foto wel scherp is!
- Via de post: Ons adres is Helmholtzstraat 61-G. 1090 LE Amsterdam.
Als je het via de post verstuurt, vergeet dan niet je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres er bij te zetten. Dan kunnen wij contact opnemen als je hebt gewonnen.

Als je je kunstwerk eenmaal naar War Child hebt toegestuurd, geef je ons toestemming om dit eventueel te gebruiken op onze website.

Alleen inzendingen die voldoen aan bovenstaande punten worden door de jury beoordeeld. Anders kunnen wij de kunstwerken niet op de website plaatsen. Als je niks van ons hoort, dan komt jouw kunstwerk helaas niet op de website.

De winnaars
De laatste week van januari krijgen de winnaars een persoonlijk bericht. De inzendingen van de drie winnaars vormen de nieuwe achtergrond van www.warchild.nl/kids.

Ga dus gauw aan de slag en wie weet verschijnt jouw kunstwerk wel op de website!