De rode loper rolt uit

17 juni 2015
De scholieren van groep 8 beginnen misschien al een beetje zenuwachtig te worden. Hun optreden van de War Child schoolmusical ‘De Koning te Rijk’ of ‘Voor kids gaat de zon op’ komt steeds dichterbij. Ze kennen de teksten uit hun hoofd. En de liedjes en dansjes zijn geoefend.

Maar ze zijn niet alleen aan het repeteren. Zij zijn ook ontzettend goed bezig met acties voor War Child. Dit willen wij natuurlijk belonen. We verrasten daarom 2 scholen. Zij wonnen een echte VIP-première. Met een rode loper, een limousine én een speciale gast. De leerlingen voelen zich nu al echte musicalsterren. 

Een onvergetelijke dag
Op 1 juli komt de band Zomaer  naar basisschool Heilig Hart. Bij basisschool Sint Trudo gaat op 7 juli de rode loper uit. Niemand minder dan Guus Meeuwis zal hierbij aanwezig zijn! Dat zullen weer onvergetelijke schoolmusicals worden!

Maak oorlogskinderen sterker
Door mee te doen aan de War Child schoolmusical help je met je klas al 2 oorlogskinderen. Wil je meer doen voor oorlogskinderen? Verzin dan een onvergetelijke actie! Organiseer een muzikale sponsorloop, zamel lege flessen in of verkoop jouw zelfgebakken cakejes. Wees zo creatief mogelijk en help de oorlog uit een kind te halen.

Meer tips en inspiratie vind je hier.