De nieuwe musical maken wij niet alleen

16 december 2013
Bij het maken van een musical komen er veel dingen kijken. Script, filmpjes, liedjes, een musical actiepakket met DVD, posters, flyers… Het kost best wel wat tijd en geld om dat allemaal voor elkaar te krijgen! Gelukkig krijgen we hulp van bedrijven. En het bijzondere is dat ze ons sponsoren. Zodat zoveel mogelijk geld dat we met elkaar via de musical ophalen, naar oorlogskinderen gaat.

De musical
Voordat jullie de musical kunnen opvoeren, moet er natuurlijk eerst een musical gemaakt worden! Albert Verlinde Entertainment hielp ons bij het schrijven van het verhaal en de liedjes. 

Aan de slag met ontwerpen
Eerst hebben Atelier Oost en de Honsdagen Grafisch Ontwerp een aantal tekeningen gemaakt voor op het actiepakket. Dat zijn Bea en Ben uit de schoolmusical nieuwsbrief van vorige week, weet je nog?

Het actiepakket is een mooie, grote doos. Deze is helemaal in elkaar gezet en bedrukt door De Jong Verpakking en Rudico.

Het actiepakket
Het is belangrijk dat jij en je klas laten zien dat jullie de War Child schoolmusical opvoeren. Daarom zitten er flyers en posters in het actiepakket. Zodat iedereen weet dat de schoolmusical eraan komt! Drukwerkmax heeft deze flyers en posters gemaakt.

See Tickets heeft ervoor gezorgd dat er echte musicaltickets in het pakket zitten. Zodat jij deze weer kunt verkopen aan je ouders, opa en oma en je broertjes of zusjes en het geld aan War Child kunt doneren.

Je moet natuurlijk wel de tijd hebben om je liedjes te kunnen instuderen. Daarom heeft CDPerserij een CD gemaakt waar alle musical liedjes opstaan. Dat wordt oefenen!

De verzending van de actiepakketten en de posters is verzorgd door CheapCargo en DPD

Voor War Child is het belangrijk dat deze bedrijven ons steunen. Zo kunnen wij nog meer oorlogskinderen helpen én jullie de leukste musical aanbieden!