De eerste versie van het script is af!

21 oktober 2013
We zijn druk bezig met het maken van de nieuwe musical. De eerste versie van het script belooft al veel goeds. Het wordt een spannend verhaal!

We kunnen nog niet veel verklappen over wat er precies in het script staat. Maar het wordt een musical om nooit te vergeten! Als het script te downloaden is, kun je het straks zelf lezen. Het verhaal is spannend maar ook heel swingend. Om de musical extra leuk te maken, spelen er veel personages in. Zodat er voor iedereen een rol is!

Twee musicals
Dit schooljaar kun jij met je klas uit maar liefst twee musicals kiezen. War Child en Albert Verlinde Entertainment werken samen aan een nieuwe schoolmusical. De naam houden we nog even geheim, maar het belooft weer een vrolijk avontuur te worden.

Al meer dan 3500 scholen brachten de laatste jaren een schitterende uitvoering van de musical ‘Voor kids gaat de zon op". En dit jaar wordt het nog leuker. Samen met je klas kun je nu dus kiezen uit twee musicals. Vanaf januari 2014 is de allernieuwste schoolmusical beschikbaar voor groep 8 van de basisschool.

Meld je alvast aan
Kan je niet wachten? Meld je dan nu alvast aan en zorg ervoor dat jij de eerste bent die op de hoogte is van de laatste nieuwtjes!