Chocoladeletters te koop

15 oktober 2015
Jip Maathuis (18) is weer begonnen met zijn chocoladeletteractie! Elk jaar verkoopt hij rond Sinterklaastijd chocoladeletters om zo geld op te halen voor oorlogskinderen.

 

Jip begon de actie toen hij negen was. Zijn doel was om 500 letters te verkopen. Maar het werden er in het eerste jaar al meer dan 10.000! Van elke letter die hij verkoopt gaat 1 euro naar War Child.

Snoepen voor oorlogskinderen
Met het geld dat Jip heeft opgehaald kunnen we veel oorlogskinderen helpen. Kinderen die door oorlog nare dingen hebben meegemaakt, voelen zich vaak bang, boos of verdrietig. War Child zorgt voor een veilige plek waar oorlogskinderen kunnen spelen en leren. Zo vergeten ze hun angst en verdriet. Ze worden weer blij. Door de opbrengst van de chocoladeletteractie van Jip hebben we de afgelopen jaren zo'n 20.000 kinderen kunnen helpen!

Bestel nu
Jip wil dit jaar weer veel chocoladeletters verkopen. Zijn webshop is open, dus je kunt al bij hem bestellen. Jip hoopt wel 50.000 chocoladeletters te verkopen en daarmee veel oorlogskinderen te helpen. Jouw vader, moeder, oma of tante kan meehelpen door 
hier de letters van Jip te bestellen! 

Of wil jij zelf, net zoals Jip, in actie komen voor oorlogskinderen? Dat kan! Meld jouw actie aan en haal geld op voor War Child. Misschien wordt het wel net zo een succes als de actie van Jip!